БИТФЕСТ: КОНЦЕРТ „FUN HOUSE PROJECT“

БИТФЕСТ: КОНЦЕРТ „FUN HOUSE PROJECT“

Во рамките на Битолско културно лето Битфест во Дворот на ДОМ на АРМ Битола се одржа концертот насловен „Fun house project“во организација на ЗГ Сариса од Битола.