БИТ ФЕСТ:ФЕМИНА СИКРЕТА

БИТ ФЕСТ:ФЕМИНА СИКРЕТА

Во организација на здружението за заштита на правата на жените Ернестин, во културниот центар Магаза се одржа настанот Фемина сикрета. Тема на настанот е  апсолутниот придонес на жената во општествотот, преку претставување на вкусни специјалитети приготвени од благата форма на кујната, воедно следење на светските трендови, како и промоција на кулинарските вештини на жените од општина Битола.