БИТ ФЕСТ:РЕВИЈА НА ЕТНОЛОШКИ ФИЛМОВИ ОД СЛОВЕНИЈА

БИТ ФЕСТ:РЕВИЈА НА ЕТНОЛОШКИ ФИЛМОВИ ОД СЛОВЕНИЈА

Во Културниот центар Магаза се одржа ревија на етнолошки филмови од Словенија. Автор на проектот е Јелка Пшајд – етнолог, виш кустос – Помурски Музеј – Мурска Субота.