БИТ ФЕСТ: КОНЦЕРТ НА „ГУРУ ХАРЕ БЕНД“

БИТ ФЕСТ: КОНЦЕРТ НА „ГУРУ ХАРЕ БЕНД“

Во Културниот центар Магаза се одржа концерт на амбиентална џез музика на„Гуру Харе бенд“.