ИРСКА МУЗИКА НА БИТ ФЕСТ

ИРСКА МУЗИКА НА БИТ ФЕСТ

Пред културниот центар Магаза, во рамките на БИТ ФЕСТ, битолчани можеа да се забавуваат со ирска музика. Преку настапот на групата Три Фир од Загреб, БИТ ФЕСТ понуди уште една интересна содржина исполнета со многу забава.