БИТ ФЕСТ: ИЗЛОЖБА НА САШО РИСТЕВСКИ„БИТ ФЕСТ 2013“

БИТ ФЕСТ: ИЗЛОЖБА НА САШО РИСТЕВСКИ„БИТ ФЕСТ 2013“

Последната вечер на БИТ ФЕСТ започна со изложбата на фотографии на фоторепортерот Сашо Ристевски. Следејќи ги сите настани на битолското културно лето, Ристевски на последната вечер на БИТ ФЕСТ понуди една прошетка низ културните настани од изминатите два месеци.


.