БИТ ФЕСТ: УТОПИА МЕДИТЕРАНА

БИТ ФЕСТ: УТОПИА МЕДИТЕРАНА

Уште една исклучителна претстава на уличниот театар од Италија. „Утопиа медитерана“ и овојпат ги раздвижи битолчани на Плоштадот Магнолија прикажувајќи една прекрасна театарска претстава.