БИТ ФЕСТ: КАЛЕИДОСКОП 4

БИТ ФЕСТ: КАЛЕИДОСКОП 4

Во рамките на Бит фест, во Културниот центар Магаза беше отворена работилница за стрип, која продолжува во следните денови до четврток кога ќе биде отворена и изложба на стрипови.