БИТ ФЕСТ: БИТОЛЧАНИ СЕ СЕЌАВААТ НА КАМЕН МОСТ – ВТОРА ВЕЧЕР

БИТ ФЕСТ: БИТОЛЧАНИ СЕ СЕЌАВААТ НА КАМЕН МОСТ – ВТОРА ВЕЧЕР

Со настап на рок групата „Рок ен ролерс“ продолжи настанот „Битолчани се сеќаваат на Камен мост“. И оваа вечер се потврди големиот интерес на битолчани за овој проект со кој се овековечува приказната за Камен мост.