БИТ ФЕСТ: КОНЦЕРТ НА ФЛЕЈТА И ПИЈАНО

БИТ ФЕСТ: КОНЦЕРТ НА ФЛЕЈТА И ПИЈАНО

Во концертната сала на Завод и Музеј се одржа концерт на флејта и пијано на Гоце Талевски и Елена Христовска. Гостите имаа можност да уживаат во исклучителна програма која предизвика вистинско воодешевување кај публиката.