БИТ ФЕСТ: АНПЛАКТ:ТРИБЈУТ НА НИРВАНА

БИТ ФЕСТ: АНПЛАКТ:ТРИБЈУТ НА НИРВАНА

На Летната сцена Тумбе кафе, многубројната публика се забавуваше со анплакт концертот „Трибјут на Нирвана“.