Концерт на „Паркети“

Концерт на „Паркети“

Во саботата на 3 август, во старата битолска чаршија се одржа концертот на битолската група Паркети. Во рамките на концертот беше промовиран и видео материјал.
Концертот се одржа на истото место каде што Паркети во 1992 година го одржаа својот прв концерт.