Промоција на книга„ Девојката со сонце во очите“ од Ана Жежовска

Промоција на книга„ Девојката со сонце во очите“ од Ана Жежовска

Во саботата на 3 август во преполната Магаза се одржа промоцијата на книгата  „Девојката со сонце во очите“ од младата битолчанка Ана Жежовска на која оваа и е втора книга. Промоцијата на книгата беше збогатена со проекција на филм како и со рок концерт насловен Битола е мој град. Настанот го организираше ЗГ-Македонија Тогетхер.