БИТ ФЕСТ: ВЕЧЕР НА МАКЕДОНСКИ ПЕСНИ И ОРА

БИТ ФЕСТ: ВЕЧЕР НА МАКЕДОНСКИ ПЕСНИ И ОРА

Во Пациото на Завод и Музеј вчеравечер се одржа „Вечер на македонски песни и ора“ со Сашко Савевски и голем број други изведувачи кои оваа вечер создадоа една посебна атмосфера исполнета со традиција, незаборав, вечност…