БИТФЕСТ 2013 – КОНЦЕРТ „АНТОЛОГИСКА ВЕЧЕР НА МАКЕДОНСКАТА РОК МУЗИКА“

БИТФЕСТ 2013 – КОНЦЕРТ „АНТОЛОГИСКА ВЕЧЕР НА МАКЕДОНСКАТА РОК МУЗИКА“

Во дворот на АРМ се одржа вечер богата со многу музика и голем број посетители. Концертот „Антологиска вечер на македонската рок музика“ понуди една посебна можност за уживање и забава на битолската публика.