БИТ ФЕСТ:РОК КОНЦЕРТ „НЕКОГАШ И СЕГА“

БИТ ФЕСТ:РОК КОНЦЕРТ „НЕКОГАШ И СЕГА“

На едно место спој на младата рокерска сила и рок ветераните. Пред Домот на АРМ вчеравечер се одржа уште еден исклучителен рок концерт насловен  „Некогаш и сега“.