БИТ ФЕСТ: ДЕНОВИ НА РОМСКАТА КУЛТУРА

БИТ ФЕСТ: ДЕНОВИ НА РОМСКАТА КУЛТУРА

На Битолски Баир на игралиштето на урбаната заедница „Димитар Влахов“ синоќа се одржа манифестацијата Денови на ромската култура во чии рамки беше отворена изложба и се одржа концерт.