Концерт на детска музика „Си до хитс“

Концерт на детска музика „Си до хитс“

Во рамките на концертот беа изведени 16 најпознати СИДО хитови но овојпат со нови аранжмани. Присутните уживаа во песните: Наташа од трето три, Боби баш ми е гајле, Визба стара и гитара и многу други.