БИТ ФЕСТ:ТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА „ЗЕТ ЗА КРИСТИНА“

БИТ ФЕСТ:ТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА „ЗЕТ ЗА КРИСТИНА“

Многубројна публика, многу смеа и весело расположение одекна од античкиот локалитет Хераклеја. Театарската претстава „Зет за Кристина“ од ДС Солза и смеа предизвика голем интерес и се разбира воодушевување од големото изненадување со животна важност.