ПРОМОЦИЈА НА НОВИОТ АЛБУМ НА СТИХОВНО ВОЈУВАЊЕ

ПРОМОЦИЈА НА НОВИОТ АЛБУМ НА СТИХОВНО ВОЈУВАЊЕ

„Сега или никогаш“ е насловот на новиот албум на Стиховно војување кој вчеравечер беше промовиран во рамките на БИТ ФЕСТ..