КОНЦЕРТ НА ВОКАЛ И ГИТАРА НА БИТ ФЕСТ

КОНЦЕРТ НА ВОКАЛ И ГИТАРА НА БИТ ФЕСТ

Во концертната сала на Завод и Музеј се одржа концерт на вокал и гитара на Александар Талевски и Трајковска Билјана. Големиот број гости уживаа во дела од Мауро Џулиани, Франц Шуберт и многу други исклучителни композиции.