БИТ ФЕСТ: УЛИЧНА УМЕТНОСТ

БИТ ФЕСТ: УЛИЧНА УМЕТНОСТ

„Bitola street work out“ е движење комбинација од повеќе спортови атлетика, гимнастика, калистеникс и паркур. Во дворот на ОУ Коле Канински битолчани имаа можност да ги погледнат овие специфични спортски активности.