БИТ ФЕСТ: ПРОМОЦИЈА НА АЛБУМОТ „ТИ СИ ТУКА“

БИТ ФЕСТ: ПРОМОЦИЈА НА АЛБУМОТ „ТИ СИ ТУКА“

Петнаесетгодишно творештво собрано во еден исклучителен албум кој ветува многу. Во Културниот центар Магаза, Марија – Плава го промовираше својот нов албум со наслов „You are here“.
Многу гости и уште една прекрасна вечер исполнета со многу забава и музика во стилот на британски поп.