БИТ ФЕСТ:КОНЦЕРТ НА КУЛТУРНО УМЕТНИЧКИ РАБОТНИЦИ И ТОТАЛНО ОПУШТАЊЕ

БИТ ФЕСТ:КОНЦЕРТ НА КУЛТУРНО УМЕТНИЧКИ РАБОТНИЦИ И ТОТАЛНО ОПУШТАЊЕ

На Летната сцена Тумбе кафе во Битола се одржа концерт на групите „Културно уметнички работници“ и „Тотално опуштање“. И овој настан понуди добра забава за многубројната публика.