БИТ ФЕСТ: КОНЦЕРТ „ВИОЛИНА И ПИЈАНО“

БИТ ФЕСТ: КОНЦЕРТ „ВИОЛИНА И ПИЈАНО“

Во Концертната сала на Завод и Музеј се одржа Концертот насловен „Виолина и пијано“. Гостите имаа можност да ја слушнат исклучителната програма вo изведба на Верица Дивитарова и Валентин Наумов.