БИТ ФЕСТ: ТАНГО И КЛАСИКА „КОНЦЕРТ ВО ЦРВЕНО“ ПЛАМЕНКА ТРАЈКОВСКА – СЕКСТЕТ

БИТ ФЕСТ: ТАНГО И КЛАСИКА „КОНЦЕРТ ВО ЦРВЕНО“ ПЛАМЕНКА ТРАЈКОВСКА – СЕКСТЕТ

И овој пат атрактивниот секстет предводен од Пламенка Трајковска ја воодушеви публиката низ танго звуците повикувајќи ги посетителите од Широк Сокак кон Магаза и воодушевувајќи ги со прекрасната изведба на класичните дела во поп аранжман. Пламенка Трајковска секстет направи уште една незаборавна вечер на БИТ ФЕСТ.