БИТ ФЕСТ 2011 – БИТОЛА ОТВОРЕН ГРАД

БИТ ФЕСТ 2011 – БИТОЛА ОТВОРЕН ГРАД

 

   Во рамките на Младински арт фестивал „Битола отворен град“ во организација на МКЦ Битола што е и дел од БИТ ФЕСТ 2011 во летниот клуб „Позитив“  во Битола  настапија  познатите балкански групи „Дубиоза колектив“ и С.А.Р.С.  Музичката атракција САРС која прв пат доаѓа во Битола, на настапот  го промовира својот албум „Перспектива“ објавен на веб страната на Ем-ти-ви како прв албум за бесплатно симнување во регионот.