БИТ ФЕСТ 2010 – КОНЦЕРТ „QUOTE ORANSANDINO“ ХРВАТСКА

БИТ ФЕСТ 2010 – КОНЦЕРТ „QUOTE ORANSANDINO“ ХРВАТСКА

Во Магазата  се одржа концерт на хрватската  група  „Quote oransandino“  кој настапија со перуанска –јужно американска музика.