БИТ ФЕСТ 2008 ЕТНО КОНЦЕРТ LOT LORIEN БУГАРИЈА

БИТ ФЕСТ 2008 ЕТНО КОНЦЕРТ LOT LORIEN БУГАРИЈА

Во НУ Завод и Музеј –Пацио се одржа етно концерт на познатата етно група Lot Lorien Р Бугарија.