.БИТ ФЕСТ 2008-АЛЕН ЏО И СИНТИЈА ЗИЗДАН –КЕРАМИКА

.БИТ ФЕСТ 2008-АЛЕН ЏО И СИНТИЈА ЗИЗДАН –КЕРАМИКА

Во Магазата се оддржа изложба на арт инсталација од Ален Џо и керамика од Синтија Зизда.