ПОЧЕСНИОТ КОНЗУЛ НА РМ ВО САД ВО ПОСЕТА НА БИТОЛА

ПОЧЕСНИОТ КОНЗУЛ НА РМ ВО САД ВО ПОСЕТА НА БИТОЛА

Градоначалникот Талески оствари средба со г-дин Славчо Маџаров почесен конзул на РМ во  Њу Џерси САД