БИТ ФЕСТ 2008 – СОФИСКА ФИЛХАРМОНИЈА И ТЕОДОСИЈ СПАСОВ

БИТ ФЕСТ 2008 – СОФИСКА ФИЛХАРМОНИЈА И ТЕОДОСИЈ СПАСОВ

 

   Спектакуларен концерт на софиската филхармонија и солото на кавал Теодосиј Спасов. Специјален гостин Влатко Стефановски.