БИТ ФЕСТ 2008 – КОНЦЕРТ НА ЦРКОВНА МУЗИКА СО ХОРОТ „СВЕТИ НЕКТАРИЈ БИТОЛСКИ“

БИТ ФЕСТ 2008 – КОНЦЕРТ НА ЦРКОВНА МУЗИКА СО ХОРОТ „СВЕТИ НЕКТАРИЈ БИТОЛСКИ“

Хорот „Свети Нектариј Битолски“ изведе концерт на црковна музика од источно-православен стил. Гости на вецерта беа женскиот црковен хор „Св.Макрина“