БИТ ФЕСТ 2008 –КОНЦЕРТ НА ЛЕБ И СОЛ

БИТ ФЕСТ 2008 –КОНЦЕРТ НА ЛЕБ И СОЛ

Во рамките на Бит фест се оддржа концерт на популарната македонска група Леб и сол.