Кирил Џајковски во Хераклеа

Кирил Џајковски во Хераклеа

Кирил Џајковски на 8.08.08 во Хераклеа,  го потврди својот статус, на македонскиот маг на електронската музика. Многумина го нарекоа најдобар настан на БИТ ФЕСТ. Со овој концерт Битола го потврди својот статус на на еден од поелитните летни фетстивали во регионот, со високо изградени критериуми за програма и реализација.