БИТ ФЕСТ 2009 – МУЗИЧКО СЦЕНСКИ ПЕРФОРМАНС КАЛЕНДАР

БИТ ФЕСТ 2009 – МУЗИЧКО СЦЕНСКИ ПЕРФОРМАНС КАЛЕНДАР

Во Пациото на Завод музеј и галерија  се одржа музичко сценски перформанс на легендарниот  македонски музичар Кокан Димушевски.