БИТ ФЕСТ 2009 – ТЕАТАР „МАРШ В КРЕВЕТ“ ДС СОЛЗИ И СМЕА

БИТ ФЕСТ 2009 – ТЕАТАР „МАРШ В КРЕВЕТ“ ДС СОЛЗИ И СМЕА

 
Во изведба на драмското студио Солзи и смеа се изведе театарската престава „Марш в кревет“ во античкиот локалитет Хераклеа, каде битолчани уживаа во изведбата на глумците.