БИТ ФЕСТ 2010 –ТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА „СОН НА ЛЕТНАТА НОЌ“ – С.ПЕТЕРЗБУРГ, РУСИЈА

БИТ ФЕСТ 2010 –ТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА „СОН НА ЛЕТНАТА НОЌ“ – С.ПЕТЕРЗБУРГ, РУСИЈА

Љубителите на театарот има можност да уживаат во театарската претстава „Сон на летната ноќ“ на театарот „Вера Комесаржевскаја“ од С.Перерзбург, Русија.