БИТ ФЕСТ 2010 – „ЛОКУМ ФЕСТ“ ФЕСТИВАЛ НА ТРАДИЦИЈАТА И МУЗИКАТА

БИТ ФЕСТ 2010 – „ЛОКУМ ФЕСТ“ ФЕСТИВАЛ НА ТРАДИЦИЈАТА И МУЗИКАТА

   Втората вечер на „Локум фест“ беше ориентална вечер на која настапи бенд од Египет, Massar Egbari band“.
   Исто така имаше изложба на арт фотографија „Порти“