БИТ ФЕСТ 2010- КОНЦЕРТ НА ВАНГЕЛ МАЧКОВСКИ

БИТ ФЕСТ 2010- КОНЦЕРТ НА ВАНГЕЛ МАЧКОВСКИ

Во Пацио љубителите на музиката уживаа во концертот на битолчанецот Вангел Мачковски кој свири на повеќе инструменти