БИТ ФЕСТ 2010 – КОНЦЕРТ „MIA FAMILIA“

БИТ ФЕСТ 2010 – КОНЦЕРТ „MIA FAMILIA“

Во концертната сала на Завод и музеј се одржа концерт на Горјана Стојановска -пијано и Цветан Стојановски –тенор наречен „Mia familia“