БИТ ФЕСТ 2010 – КОНЦЕРТ НА „СЕФАДИНСКИ ПЕСНИ“

БИТ ФЕСТ 2010 – КОНЦЕРТ НА „СЕФАДИНСКИ ПЕСНИ“

Во Завод и музеј , концертна сала се одржа концерт на „Сефадински песни“ со гостите од Р.Бугарија:Даниела Димова –сопран, Жанет Бенуи-пијано.