БИТ ФЕСТ 2008 –СВЕЧАНО ЗАТВАРАЊЕ

БИТ ФЕСТ 2008 –СВЕЧАНО ЗАТВАРАЊЕ

Во центарот за култура со театарската претстава „Многу врева за ништо“на Народниот театар Битола , свечано беше затворено третото битолско културно лето Бит фест 2008 , чии организатор беше Општина Битола.