Градоначалникот Талески го прими лауреатот на Струшките вечери на поезијата Фатос Арапи

Градоначалникот Талески го прими лауреатот на Струшките вечери на поезијата Фатос Арапи

Градоначалникот Талески го прими лауреатот на Струшките вечери на поезијата Фатос Арапи