Битола EXPO

Битола EXPO

 

   Во Битола од 8 до 11 јуни во Спортската сала  се одржа Меѓународниот саем на производство, трговија и услуги. Саемот на пригоден начин го отвори Градоначалникот на Битола, Владимир Талески а отворањето беше пропратено и со настап на етно групата Синтезис.