ПРЕТСЕДАТЕЛОТ БРАНКО ЦРВЕНКОВСКИ ВО БИТОЛА

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ БРАНКО ЦРВЕНКОВСКИ ВО БИТОЛА

 

Претседателот Црвенковски ја посети опожарена Битола и оствари средба со Градоначалникот Талески, каде се информираше за текот на настаните.