БИЗНИС ИНКУБАТОР- ЛЕТЕН НАСТАН ЗА ВМРЕЖУВАЊЕ

БИЗНИС ИНКУБАТОР- ЛЕТЕН НАСТАН ЗА ВМРЕЖУВАЊЕ

Во Бизнис Инкубаторот се одржа настан по повод посетата на Заменик Амбасадорот на САД во РМ г-дин Брајан Агилер, Директорот на мисијата на  на Американскаата агенција за меѓународен развој – УСАИД г-дин Роберт Вурц.
Се одржа мини саем на компании поддржани во рамките  на проектот „ Бизнис без граници“ и општините од Пелагонискиот регион.