ЧЕСТВУВАЊЕ ПО ПОВОД ИЛИНДЕН

ЧЕСТВУВАЊЕ ПО ПОВОД ИЛИНДЕН

Градоначалникт Талески по повод големиот македонски празник Илинден положи свежо цвеќе  на споменикот на НОАВМ и споменикот на илинденците во  дворот на црквата „Света Недела“