ОБЕЛЕЖАН ЈУБИЛЕЈОТ НА ЦРВЕНИОТ КРСТ НА МАКЕДОНИЈА

ОБЕЛЕЖАН ЈУБИЛЕЈОТ НА ЦРВЕНИОТ КРСТ НА МАКЕДОНИЈА

По повод големиот јубилеј во Битола беше одржана Свечена академија на која беа наградени најдобрите крводарители, и помагачи на Црвениот крст.
Благодарници добија: Битолската млекарница ИМБ, Лозар, Транскоп-патнички сообраќај”, Стопанска банка АД Битола и Градоначалникот на Битола, Владимир Талески.
Присутните ги поздрави и им го честита јубилејот Градоначалникот Талески, кој и самиот е член на оваа хумана организација.