ПОЛОЖЕНО СВЕЖО ЦВЕЌЕ ПО ПОВОД 9 МАЈ –ДЕНОТ НА ЕВРОПА

ПОЛОЖЕНО СВЕЖО ЦВЕЌЕ ПО ПОВОД 9 МАЈ –ДЕНОТ НА ЕВРОПА

 

   Градоначалникот Талески и претставници на Советот на Општина Битола по повод 9 Мај – Денот на Европа положија свежо цвеќе на споменикот на НОАВМ на плоштадот “Гоце Делчев”, на споменикот на народниот херој Стив Наумов и на партизанските гробишта.